加拿大土木工程學會及年度晚宴2017

加拿大土木工程學會香港區會於10月26日在萬豪酒店舉辦2017年度晚宴。土木工程學系學生梁雅詠及黃伊廷獲頒發獎學金及證書。另外,黃伊廷被邀請主持晚宴。同時,三位土木工程學系學生關臻璐、李思錦及梁雅詠為晚宴幫忙款待賓客。

Ms. WONG Yee Ting received Scholarship with Award Certificate.

Ms. LEUNG Nga Ring received Scholarship with Award Certificate.

Ms. WONG Yee Ting (right) was invited to be the master of the event on stage.

Ms. KWAN Chun Lo (right), Ms. LI Sijin (left), and Ms. LEUNG Nga Ring (middle) were invited to be the helpers of the event on reception desk.