加拿大土木工程学会及年度晚宴2017

加拿大土木工程学会香港区会于10月26日在万豪酒店举办2017年度晚宴。土木工程学系学生梁雅咏及黄伊廷获颁发奖学金及证书。另外,黄伊廷被邀请主持晚宴。同时,三位土木工程学系学生关臻璐、李思锦及梁雅咏为晚宴帮忙款待宾客。

Ms. WONG Yee Ting received Scholarship with Award Certificate.

Ms. LEUNG Nga Ring received Scholarship with Award Certificate.

Ms. WONG Yee Ting (right) was invited to be the master of the event on stage.

Ms. KWAN Chun Lo (right), Ms. LI Sijin (left), and Ms. LEUNG Nga Ring (middle) were invited to be the helpers of the event on reception desk.